Кандидатот за претседател Стевчо Јакимовски денеска ќе одржи средби со граѓаните во Охрид и Струга

) – Кандидатот за претседател на Република Македонија од ГРОМ и коалицијата „Храбро за Македонија“ Стевчо Јакимовски денеска ќе престојува во Охрид, Струга и во Битола.

Според најавите, тој треба да одржи средби со граѓаните.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ