Поради Здраствени причини Бујар Османи ги одложи средбите во Делогожда Лабуништа Велешта и Радолишта

Денес поради здраствени причини најавените средби со жителите на Делогожда, Лабуништа, Велешта, и Радолишта со претседателскиот кандидат од Европскиот фронт, Бујар Османи нема да се одржат, најавено е дека ќе се одржи само централниот настан во Струга, денес 16 април 2024 година (вторник) во 20:00 часот, пред новата зграда на Општина Струга.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ