ШОКАНТНО ВИДЕО ОД ТУРЦИЈА – погледнете што е пронајдено во бетонот на зградите кои се уриваа како кули од карти

ШОКАНТНО ВИДЕО ОД ТУРЦИЈА – погледнете што е пронајдено во бетонот на зградите кои се уриваа како кули од карти

Додека Турција ја доживува болката од земјотресите со јачина од 7,7 и 7,6 степени, едно видео буквално го шокираше целиот свет.

Еден видео прилог открива што се криело во ѕидовите и столбовите на зградите кои се уриваа како кули од карти минатиот понеделник.

Во остатоците од бетон се забележани пукнатини, каде може да се видат исечоци од весници и пурпена, што е јасен доказ што ги ослабнало столбовите на зградите во најпогодените места.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy