Силјановска-Давкова: Горда сум особено на граѓаните, а без граѓаните нема Македонија

Горда сум на граѓаните, не саmо на оние кои гласаа за мене. Горда сум и на членовите на ВМРО-ДПМНЕ, без нив немаше да го запшознаам народот, ниту тој мене и на коалиционите партнери… Посебно сум горда на жените во Македонија, истакна кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова.

-Овој резултат е неверојатно инспиративен за мене, она што го ветив, тоа и ќе го остварам, од првиот ден. Доаѓа вториот круг, јас со должна почит ќе се натпреварувам со противкандидатот, истото го очекувам од другата страна.

Горда сум особено на граѓаните, а без граѓани нема Македонија!

ОСТАНАТИ ВЕСТИ