(ВИДЕО) Моментот кога вториот земјотрес ја стресе Турција снимен во живо на телевизија

Вториот силен земјотрес кој пред неколку часа ја погоди Турција беше снимен додека репортер известувал во живо за турска телевизија.

Настанот се случи во турскиот град Малатија, околу 13:30 часот по локално време.

На снимката може да се приметат загрижените лица на луѓето кои се обидуваат да се сокријат од земјотресот.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ