Дојава за бомби во неколку болници и факултети и на аеродромот во Белград

Дојави за бомби пристигнале на адреси на повеќе институции во Белград, објавија српските медиуми.

Дојави стигнале на Правниот факултет и Електротехничкиот факултет (ЕТФ) во Белград, потоа Клиничко болничкиот центар Ѕвездара и Воено медицинската академија (ВМА), како и аеродромот Никола Тесла.

Повеќе луѓе се наоѓаат пред зградите на болниците и факултетите.

Проверките на полицијата се  во тек.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ