Маж се разнесе со бомба, жена е тешко повредена – хорор во семеен дом во Тузла

Хорор во семејна куќа во Тузла. Маж се разнел, откако активирал бомба, додека жена е тешко повредена и пренесена во болница, објави кликс.ба.

Смртта ја констатирал лекар од Здравствениот дом во Тузла, кој пристапил во куќата што се создале услови.

Полициски екипи извршија контрадиверзионен преглед во домот, но не е познато што е пронајдено.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ