МИСТЕРИЈАТА НА ПЛАНТАЖА НА ЛЕШНИК ГО ШОКИРА МИРСАД: Од никаде се појавила дупка, а во дупката … (ВИДЕО)

Мирсад Зулум од Горњи Вакуф-Ускопље се нашол во големо чудо кога видел голема дупка во плантажата со лешници која се појавила од никаде, а во дупката имало вода.

Мирсад истакнува дека не знае што го предизвикало и дека никогаш досега не видел нешто слично. Тој вели дека е длабок најмалку три метри.

Порано ставаше големи камења во дупката за да можат приближно да знаат колку е длабока, но тоа не помогна многу бидејќи карпите едноставно завршија во големата дупка.

„Кој знае колку е длабока“, загрижено вели тој за каналот Јутјуб Средња Босна Данас. Тој додава дека експертите можеби ќе можат да објаснат како се формирала дупката.\

„Кој ќе ме спасеше да паднам, кој ќе ме слушне. Кал е, не ќе можам да се качам“, вели Мирсад додека загрижено гледа во големата дупка.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ