Шуга во „Зара“: На купувачи им се појавил осип на телото

Откако некои граѓани пријавиле дека добиле шуга откако носеле облека од „Зара“ во Подгорица, во продавницата била испратена санитарна инспекција, потврди за подгоричка „Побједа“, Ана Вујошевиќ, директор на Управата за инспекциски работи на Црна Гора.

Купувачите се сомневаат дека добиле шуга од носење облека од продавницата на Зара, по што им се појавил осип на стомакот или грбот.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *