6 медали за Џудо Клуб Дрим Струга во Цеље!

Нашите џудисти повторно на висина на задачата и на “Ivo Reya Kup” новогодишен турнир во Цеље 🇸🇮
Настапивме со 7 натпреварувачи и освоивме 6 медали од кој 1 🥇 4 🥈 1 🥉

1. Амар Бајрамоски 🥇
2. Катерина Клењоска 🥈
3. Мила Стојмиловска 🥈
4. Давид Спироски 🥈
5. Мишела Јаулевска 🥈
6. Елеонора Јосифоска 🥉
7. Драгица Рафтоска 5то место

Голема благодарност до нашиот пријател Субија Тајроскиза великодушната гостопримност со која направи нашиот престој во Словенија да биде прекрасен

ОСТАНАТИ ВЕСТИ