(ФОТО) Струшко возило се преврте во близина на Св.Еразмо на влезот во Охрид

Нова сообраќајна незгода на автопатот кој е во вечна градба кон Охрид, во близина на Св.Еразмо.  Се преврте возило со струшки регистарски таблички марка БМВ.

Засега нема информации за настрадани. Ова е безбројна сообраќајна незгода која е случена на оваа делница, вечната градба на автопатот Охрид-Кичево кој стои со години во независна ситуација и предизвикува бројни сообраќајни негоди од кои дел биле со фатални последици.

Единствено како надеж останува новата влада да го заврши овој започнат проект пред многу години.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ