Греса Мустафаи од Струга најуспешна Јуниорка за 2023 година

Карате Федерацијата на Македанија на 27.01.2024roд Сабота во Хотел Континтал Скопје на гала свеченост ги избираше најдабрите каратисти за 2023 гадина.

Во категоријата најуспешни Јуниорки за 2023 беше избрана Греса Мустафаи од Струга, каде што ва 2023 година беше државен шампион на Македонија и 9-то пласирна на Европското првенство во Кипар.

На Греса Мустафам му посакувалпе успех и во 2024
година.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ