Известување од “ЈКП Хигиена Лабуништа”

Се известува месното население на Лабуништа дека од 24.07.2023 (Понеделник) поради топлотниот бран а воедно и избегнување на гужва во сообраќајот сметот ќе се собира од 06:00 часот наутро. Оваа измена за собирање на комунален смет ќе важи до 31.08.2023 година.

Со почит, “ЈКП Хигиена Лабуништа”

ОСТАНАТИ ВЕСТИ