Меѓународен семинар за тренери и судии во организација на Меѓународната Џудо Федерација

IJF Coaching and Refereeing seminar Gyor-Hungary

Изминатиов викенд 19-22.01.2024 учествував на меѓународен семинар за тренери и судии во Гјор, Р. Унгарија во организација на Меѓународната Џудо Федерација во соработка со Европската Џудо Унија!
На овој семинар имав можност да се стекнам со големо знаење кое ни беше пренесено од страна на врвните светски џудо експерти, како и да разменам искуства со моите колеги од цел свет!
Голема благодарност до Џудо Федерација на Македонија која ми овозможи да учествувам на ваков престижен семинар од највисок ранг!
Едукацијата е клучна за врвни спортски резултати!

ОСТАНАТИ ВЕСТИ