Продолжува низата на фантастични резултатина Џудо Клуб Дрим Струга

Продолжува низата на фантастични резултатина Џудо Клуб Дрим Струга 💥
Повторно два меѓународни натпревари и 10 освоени медали 💪💪

КИНЕЗИС КУП 🇷🇸 7/7 од кој 2 🥇 3🥈 и 2 🥉
ШЧЕПАН СИМАНИЧ 🇲🇪 3/4 од кој 1🥈 и 2 🥉

🇷🇸
1. Давид Спироски 🥇
2. Елеонора Јосифоска 🥇
3. Амар Бајрамоски 🥈
4. Анастасија Трајчевска 🥈
5. Мила Стојмиловска 🥈
6. Анамарија Стојмиловска 🥉
7. Давид Ќосески 🥉

🇲🇪
1. Филип Шипоски 🥈
2. Божидар Јуловски 🥉
3. Лука Трца 🥉
4. Албин Чолаку 5то

Тука не застануваме, продолжуваме понатаму со следни предизвици. Ни преостануваат уште неколку натпревари до крај на сезона во Целје 🇸🇮, Миоки и Државно Екипно Првенство 🇲🇰

ОСТАНАТИ ВЕСТИ