СЕ УРНА РУСКИ ТРАНСПОРТЕН АВИОН Молк од руските власти за инцидентот во близина на Москва

На снимките објавени на социјалните мрежи се гледа како авионот ИЛ-76 се спушта кон земјата со еден од моторите во пламен.

Руски воен транспортен авион се запалил и се урнал во регионот Иваново североисточно од Москва, јавија денеска локалните медиуми.

На снимките објавени на социјалните мрежи се гледа како авионот ИЛ-76 се спушта кон земјата со еден од моторите во пламен.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ