Традиционална крводарителска акција во струшкиот Завод за Нефрологија

Во организација на Црвен Крст од Струга, во понеделник на 12-ти февруари 2024 година ќе се одржи традиционална крводарителска акција во струшкиот Завод за Нефрологија.

– Се повикуваат сите вработени во Полициската станица во Струга, како и граѓани кои сакаат да даруваат крв за да спасат нечиј живот. Ве очекуваме, порачуваат од Црвен крст Струга.

Акцијата ќе се одржи во периодот од 10:00 до 14:00 часот.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ