ВИДЕО ОД ВНАТРЕШНОСТА НА ЗГРАДИТЕ ДОДЕКА СЕ РУШЕА КАКО КУЛИ ОД КАРТИ – ѕидовите паѓаат како да се од хартија…

ВИДЕО ОД ВНАТРЕШНОСТА НА ЗГРАДИТЕ ДОДЕКА СЕ РУШЕА КАКО КУЛИ ОД КАРТИ – ѕидовите паѓаат како да се од хартија…

На Јутјуб се појави уште едно видео од разорниот земјотрес што ја погоди Турција пред една недела.

И додека бројката на загинати расте од минута во минута и истата се искачи над 40 илјади, медиумите откриваат како е можно зградите да се уриваат како кули од карти само за неколку сикунди.

На ова видео се гледа како ѕидот од една зграда започнува да се дели на парчиња како да нема бетон во него…Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy