Возел во спротивна насока, а потоа намерно се забил во полициско возило

Калифорниската полиција објави шокантно видео. Снимката од друго возило го прикажува моментот на намерниот судир на возило од спротивна насока во полициско возило, и тоа при огромна брзина. За чудо, двајцата полицајци од возилото, како и возачот на автомобилот, ја преживеале сообраќајната несреќа.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ