Без ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА Утре дел од Лабуништа и Боровец

Утре 21.12.2023 год Четврток во периодот од 9:30 до 15:30 часот без напојување ќе останат дел од потрошувачите на Лабуништа Мустофци Амбуланта Краста Споменик и сите потрошувачи на село Боровец поради пуштање под напон на СН кабел информираат од ЕВН.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ