Без ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА Утре дел од Лабуништа и Боровец

На ден 21.08.2023 година Понеделник од 08:45 до 12:00 часот без напојување со електриќна енергија ќе останат потрошувачите на с.Боровец и дел од потрошувачите на Лабуништа од (Мустофци,Амбиланта,Краста,Споменик) ЕВН

ОСТАНАТИ ВЕСТИ