Без ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА во Понеделник ДЕЛ од Лабуништа и Подгорци

На ден 10.07.2023 (понеделник) во период од 8:30 часот до 14:00 часот без напојување со електрична енергија ќе останат потрошувачите на Лабуништа ( Лабуништа на влез , Беќировци, Костење) и потрошувачите на Подгорци поради работа на мрежата. – известуваат од ЕВН.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ