Фото:Струга блесна во новогодишно руво

ЈП Комунално ја украси Струга во пресрет на Новата година и празниците што следуваат. Граѓаните се многу задоволни од исходот, според коментарите, Струга личи на вистински туристички град и го отсликува духот на Новогодишната атмосфера. Исходот од украсувањето ви го пренесуваме преку фотогалерија

ОСТАНАТИ ВЕСТИ