Хаџиите од Струга стигнаа на Аеродромот во Џидде

Денес Хаџиите од Струга и Струшко стигнаа на Аеродромот во Џидде безбедни и сигурни, од каде ќе продолжат за Мекка да Извршат Умра.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ