Казнети 26 возачи во Струга за брзо возење

На 03.12.2023 во периодот од 10.00 до 15.000 часот на подрачјето на СВР Охрид преземени се засилени контроли во патниот сообраќај.

  • Притоа, полициските службеници затекнале и санкционирале 75 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од дозволената. Од нив во Охрид 10, во Струга 26, во Кичево 29 и во Дебар 10, информираат од СВР Охрид.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ