Рамазан Бајрам – 10 април е неработен ден за сите граѓани

Рамазан Бајрам – 10 април (среда) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството, на граѓаните од муслиманска вероисповед во Република Северна Македонија им го честитаат празникот Рамазан Бајрам.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ