Се асфалтира патот од Леништа до Горни бачила

Денес од страна на Планинарското Друштво од Лабуништа Активисти и љубители на Планината беше спроведена акција за асфалтирање на патот од Леништа до Горни бачила.

Се надеваме во иднина дека ке бидеме многу побројни и заеднички ќе се грижиме за нашата Планина.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ