Се реконструира дрвениот мост во Струга

Започна реконструкција на дрвениот мост во Струга.

Денеска почнавме со реновирање на дрвениот мост и потоа ќе се изврши финално бојадисување за заштита од атмосферски услови, информираат од општина Струга.

Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ