Студентите на ИБУ се здружуваат за да го поддржат палестинскиот народ

Студентската кампања на ИБУ за поддршка на Палестина ве поканува да ја покажете вашата поддршка за палестинскиот народ оваа среда во 12:00 часот.

Кампањата ќе продолжи во четврток со хуманитарен базар, каде целиот приход ќе оди директно за оние на кои им е потребна во Палестина.Ова е одлична можност за студентите да се здружат, да соработуваат и да направат значајно влијание.

Ако чувствувате болка, тогаш сте живи.

Ако можеш да почувствуваш туѓа болка, ти си човек.Да се обединиме за хуманоста!

ОСТАНАТИ ВЕСТИ