Утре без електрична енергија дел од Лабуништа и Боровец

Утре без електрична енергија дел од Лабуништа и Боровец

Утре 22.03.2023год (Среда). oд 09:30 до 15:30 часот без електрична енергија ќе бидат корисници од Лабуништа од реоните, Амбуланта, Мустофци, Краста. и сите корисници од Боровец.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds