Утре “ОУ МУРАТ ЛАБУНИШТИ” го одбележува Патрониот празник

По повод Патрониот празник, на ден 17.03.2023(Петок), со почеток во 10:00 часот, во школскиот двор ќе се одржат активности.
Особена чест и задоволство ќе ни преставува доколку и Вие присуствувате на нашите активности.
Со почит,
Директор Јасмина Мустафоска.

Me rastin e festës së Patronatit te shkollës më datë 17.03.2023(e premte) në ora 10:00, në oborrin e shkollës do të mbahen aktivitete.
Pjesmarja juaj do të jetë nder dhe kënaqesi për ne.
Me respekt.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ