ВИДЕО: Се запали автомобил во Струга

Денес во Струга се запали автомобил. Не се знае ниту причината за избувнувањето на пожарот.

За гаснење на огнот, што го зафати возилото , интервенираше едно противпожарно возило.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ