Во Понеделник во Спортска Сала ќе се одржи културно-уметничка активност

ООУ”Мурат Лабуништи”-Лабуништ
SHFK “Murat Labunishti”-Labunisht

FTESË/ПОКАНА
По повод празникот на Албанската азбука и денот на националното Албанско знаме, на ден 27.11.2023 (понеделник), со почеток во 10:30 часот, во училишната Спортска Сала ќе се одржи културно-уметничка активност.
Особена чес и задоволство ќе ни претставува доколку и Вие присустувате на нашата прослава.

Me rastin e festës së 28 Nëntorit” ditës së flamurit, ditën e hënë në datë 27.11.2023
(e hënë) me fillim në orën 10:30, në sallën sportive të shkollës do të zhvillohet manifestimi kulturor-artisik nga nxënësit e shkollës sonë.
Pjesëmarrja juaj do të jetë nder dhe kënaqësi për ne!

Me respekt / Со почит
Drejtor/ в.д Директор
Ajsha Rexhep/Ајша Рецеп

ОСТАНАТИ ВЕСТИ