Водата во Струга не е за пиење!

ЈП Водовод и Канализација Струга информира дека поради врнежите, водата во градот Струга моментално не е за пиење.

„Ги замолуваме сите граѓани да не користат вода до следното известување“, додаваат од таму.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ