ИЗЛЕЗНОСТА ВО СТРУГА ДО 17 ЧАСОТ 29,31 ОТСТО

На првиот круг од претседателските избори во општина Струга до 17 часот излезноста е 29,31 отсто, а во Вевчани 56,09 проценти.

Во општина Струга до 17 часот гласале 18.007 граѓани , а во Вевчани гласал 1.161 граѓани.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ