Известување од “ОУ МУРАТ ЛАБУНИШТИ”

Се известуваат сите граѓани на село Лабуништа кои имаат паркирано автомобили во училишниот двор најкасно до 20:00 часот денес да ги тргнат, зато што че се затвара вратата поради започнување на учебната година !

ОСТАНАТИ ВЕСТИ