Мајката Хулја Јилмаз и нејзиното 6-месечно бебе се спасени

30-годишната Хулја Јилмаз и нејзиното 6-месечно бебе Ајше Вера Јилмаз, кои беа под урнатините на зградата уништена во земјотресот во областа Одабаши во Хатај, беа спасени 29 часа подоцна.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ