Обновена сезонската авионската Белград – Охрид

„Ер Србија“ денеска пушти во употреба авиокомпанија меѓу Белград и Охрид, а летовите ќе бидат четири пати неделно – понеделник, среда, петок и сабота.

Воведниот лет на Ер Србија од белградскиот аеродром „Никола Тесла“ беше пречекан на аеродромот „Свети Апостол Павле“ во Охрид.

Во соопштението, „Ер Србија“ наведува дека од почетокот на 2023 година ја проширила мрежата на градови до кои лета од Белград за повеќе од 20 дестинации во Европа, Северна Америка, Азија и Африка.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ