Пожар на нискостеблеста вегетација во близина на струшко Калишта

На 24-ти март 2024 година, во 19:00 часот во ОВР Струга е пријавено дека настанал пожар на површина со нискостеблеста вегетација во близина на струшкото село Калишта.

– Повредени лица нема, а интервенирала Територијалната противпожарна единица од Струга, информираат од СВР Охрид.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ