(Видео) Филмски грабеж во Скопје: со возило влетаа во маркет и го одзедоа сефот

Четири лица со автомобил влетале во маркет во Црниче и го одзеле сефот.

На социјалните мрежи се појави видео, на кое може да се види како и покрај вклучениот аларм, тие успеваат да го стават сефот во багажникот тргнуваат, но по пат сефот им паѓа на патот, па се враќаат и повторно го подигнаа внатре во возилото.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ