Видео:56-часовна борба: Доењето на своето дете под урнатините и помогнало да го одржи во живот

Непречено продолжуваат напорите за пребарување и спасување на двата големи земјотреси кои ја потресоа Турција. Во Кахраманмараш, 56 часа подоцна од под урнатините беше извлечено едно и полгодишно бебе. Видеото погледнетего тука

ОСТАНАТИ ВЕСТИ