Вознемирувачко видео: Девојка вреска и бега од глутница кучиња во Тетово

Глутница кучиња скитници напаѓаат жена. Ова е содржината на вознемирувачкото видео кое се појави на социјалните мрежи, а го објави ТВ21. Неколку кучиња нападнаа една жена која исплашена почна панично да бега, да вика, падна на земјата почна да повикува за помош. Среќа двајца мажи веднаш притрчале и ѝ помогнале на жената.

Проблемот со кучињата скитници во Тетово е присутен со години наназад, а властите никако да најдат решение за овој проблем.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ