Земјотрес во Македонија – 4,8 степени по рихтер

Вечерва е почуствуван земјотрес во Македонија. Според првичните информации, епицентарот е на граница меѓу Македонија и Албанија.

ЕМСЦ поради големата јачина доцнеше со обратока на податоците. Првичните инфромации се дека земојтресот е со јачина од 4,8 степени по Рихтер.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ